30 Αυγούστου 2018

Δικαιοσύνη ή Αντί-Δικαιοσύνη



ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  μέσον για την απόδοση διανεμητικά, διορθωτικά ή και με αμοιβαιότητα του δικαίου.



ΑΝΤΙ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  Μη απόδοση του δικαίου. Ξεκινά από την λειτουργία του μηχανισμού  συνεχούς παραγωγής νόμων,πολλές φορές άνομων και παράλογων,επειδή δεν υπόκεινται στα πλαίσια του αληθινού ανθρώπινου αξιακού συστήματος και δικαίου .Το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια πολυνομία,με έκδοση ερμηνευτικών διατάξεων για τους παραγόμενους νόμους και ψήφιση ερμηνευτικών διατάξεων για τις ήδη  υπάρχουσες ερμηνευτικές διατάξεις,με σκοπό να μορφοποιείται ένα δαιδαλώδες δικαιϊκό σύστημα άνομο που χρησιμοποιείται κατά την εφαρμογή του  για την απόδοση του εικονικού δικαίου που εξυπηρετεί  οργανωμένα σκοτεινά συμφέροντα,και συνθήκες γενικότερα  κατά των ανθρώπων και των κοινωνιών τους.
Μια κοινωνία η οποία δεν καλύπτεται απο το κοινό περί δικαίου αισθήματος, ζει σε περιβάλλον μη απόδοσης δικαίου.

Όπως  όλοι γνωρίζουμε η δικαιοσύνη τα τελευταία χρόνια έχει λοξοδρομήσει  με αποτέλεσμα να παράγει άδικο ,και αυτό το βλέπουμε και το βιώνουμε καθημερινά  στο πετσί μας πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα.

  1. Η νομοθεσία για την παιδεία από πολλά χρόνια έχει κατεύθυνση την στοχευμένα αλλοίωση της γνώσης για να είναι ο άνθρωπος όργανο του καθεστώτος και να μην έχει προσέγγιση στην αληθινή γνώση του υπαρκτού.
  2. Μέσω της νομοθεσίας η γλώσσα μας απαξιώνεται και μέσω του εκπαιδευτικού κατεστημένου την οραματίζονται άχρηστο μουσειακό έκθεμα.
  3. Η νομοθεσία για τις κοινωνικές σχέσεις του ανθρώπου προωθεί την παρά φύσιν συμπεριφορά του εκδικούμενη την νομοτέλεια.
  4. Αίσχηστο παράδειγμα νόμου είναι η ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων,το καταστατικό ίδρυσης της Εθνικής τράπεζας και της τράπεζας της Ελλάδος.
  5. Κατοχύρωση μέσω αυθαίρετης  ερμηνείας της νομολογίας των όρων του μνημονίου  και των δανειακών συμβάσεων.
  6. Νομιμοποίηση του επαχθούς και ανύπαρκτου χρέους.
  7. Διαπλοκή εκτελεστικής  και νομοθετικής εξουσίας μέσω της λειτουργίας κοινοβουλίου και κυβέρνησης απο τους ίδιους πολιτευόμενους.
  8.  Διαπλοκή με  παραδικαστική λειτουργία με συμφέροντα ατομικά ομαδικά η συντεχνιακά..κτλπ.
  9. Μέσω της νομοθεσίας επιτρέπεται η λειτουργία σε χιλιάδες δόγματα και αιρέσεις με διαχειριστές , λέσχες και άνομα κέντρα εξουσίας να διαλύουν το υπαρκτό και το αληθινό και να οδηγούν  τον άνθρωπο εκτός του αξιακού του χώρου.

ΕΠΕΙΔΉ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ  ΚΑΝΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΞ-ΟΥΣΙΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 7/9/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ 

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ