19 Αυγούστου 2018

ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝ-ΑΡΕΤΗ

ΑΡΕΤΗ:  Είναι γνωσιακή υπεροχή η οποία αποτυπώνεται σε όλες τις εκδηλώσεις και αποφάσεις,χωρίς το ιδίον όφελος ή η έπαρση να είναι το κίνητρο.

ΑΝ-ΑΡΕΤΗ: Η ψευδεπίγραφη και όχι η πραγματική γνωσιακή  υπεροχή  του ανθρώπου η οποία  διακρίνεται ότι έχει ως σκοπό αποκλειστικά την προβολή του εγώ του.
Η μη αληθινή γνωσιακή υπεροχή  καθίσταται όχι μόνο ανωφελείς  αλλά και επικίνδυνη για την κοινωνία γιατί παράγει κοινωνικό διαχωρισμό,ανταγωνιστικότητα με λάθος κίνητρα με ευτελή στόχο και επιβράβευση τελικά με ανύπαρκτα βραβεία για επίτευξη στόχων που είναι ύβρις κατά της νομοτέλειας.
Ψευδή και πλασματική γνωσιακή υπεροχή καλλιεργείται από κλειστές ομάδες,συλλόγους,στοές,που αποσκοπούν στην άσκηση εξουσίας με προβολή αυτόκλητων επαϊόντων.
Κατεστημένα ακαδημαϊκά  ιερατικά και πολιτικά,στοές,λέσχες εργάζονται και επεξεργάζονται σχέδιά για την συνεχή διαίρεση και χειραγώγηση της κοινωνίας.

1. Η ακαδημαϊκή κοινότητα εκλέγεται με γνώμονα την εξυπηρέτηση της ιδεολογίας  του αντίπαλου δέους προς τον ελληνισμό, υιοθετεί και προβάλει αξιακο  σύστημα εναντίων του ανθρώπου.
2. Το πολιτικό κατεστημένο εγκλωβίζει τον άνθρωπο σε ένα εικονικό περιβάλλον το οποίο προβάλλεται ως το μοναδικό ώστε να μην μπορεί ο άνθρωπος να ξεφύγει από αυτό και τον κρατά αιχμάλωτο μακρυά από το περιβάλλον που δικαιούται και έχει την δυνατότητα να είναι.
3. Τα ιερατία με ενα ιερόσυλο  βδελυγματικό πρόσχημα καταβιβάζουν την πνευματική θέση του ανθρώπου,όπου ισχύει η έλξη των ομόπολων ,σε σαρκική θέση και έτσι καθιερώνουν την φαλλοκρατία σε κοινωνικό  και ιερατικό επίπεδο, απαξιώνουν την θύλη φύση διαπράττοντας ύβρη κατά της νομοτέλειας και γίνονται ανεκτικοί στην ομοφυλοφιλία και στην καθιέρωση του τρίτου φύλου.
4. Η ταυτοποίηση του ανθρώπου γίνεται όχι από το γένος και το έθνος  που προέρχεται και προσδιορίζει την ταυτότητα του και την αξία του  αλλά από την δογματική του πεποίθηση και ιδεολογία που έχει. Έτσι βρίσκετε ο άνθρωπος εναντίων ανθρώπου  χειραγωγούμενος από τις επιθυμίες των ιερατείων.