13 Αυγούστου 2018

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για capital control!

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΔΕΝ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Όσοι δημοσιογράφοι , αρθρογράφοι ,  και οποιοσδήποτε άλλος έχει αναφερθεί για την ισχύει του capital control ή δεν έχει γνώση, η  ανήκει στην ίδια συμμορία τραπεζιτών και των  300 που είναι στην βουλή, όπου  ισχυρίζονται πως είναι βουλευτές γιατί ακόμα δεν έχω βρει το Φ.Ε.Κ  σύστασης σε ΣΩΜΑ της Βουλής και αυτό λέει πολλά....πάμε όμως στο θέμα μας.
Το capital control  είναι ακόμα μια τρικλοποδιά του καθεστώτος, για να δημιουργήσει πρόβλημα στις επιχειρήσεις τις οποίες ναι μεν τις έπληξε  η οικονομική κρίση , άλλα δεν  θίχτηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να κλείσουν,έτσι οι βουλευτές σε συνεργασία με τους τραπεζίτες σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο ώστε να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους. Παρακάτω θα καταθέσω τα στοιχεία  τα οποία έχω στα χέρια  μου που αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου, και είναι  πλέον στο δικό σας χέρι αν θα τα αξιοποιήσετε και  αν θα τους ταράξετε στις μηνύσεις για την ζημιά που σας έχουν προκαλέσει.


Δείτε πότε  έφεραν  το capital control με το Φ.Ε.Κ   Α ΄65/15 με μορφή πράξης νομοθετικού περιεχομένου




















Δείτε πότε κυρώθηκε ο νόμος (5μήνες μετά)



 



















Δείτε στο Ελληνικό Σύνταγμα  πόσες μέρες έχουν περιθώριο  για να κυρώσουν μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου και πότε παύει να ισχύει



















Τα ΟΡΘΙΑ ΑΝΟΑ  πλάσματα ψήφισαν έναν νόμο ο οποίος δεν υπάρχει!!!

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ